Thursday, 26 June 2014

Alphabetical pillow

Hai! Mahu design yang unik seperti ini? Boleh PM kami segera. Boleh request nak bentuk huruf dan juga hiasannya! Harga setiap bantal seperti dibawah nie sama sahaja. RM27 bagi setiap biji bantal. Tetapi, kalo beli 2 biji bantal, ada diskaun taw! Nak tahu berapa harganya? RM50 sepasang.  Murah kan? Anggaran saiz 35cmx35cm. Apa tunggu lagi? Boleh buat tempahan sekarang! Disertakan jugak antara "Bantal Huruf" yang sudah ditempah sebelum ini. Jom layan!! :)

Sepasang RM50.00

Sepasang RM50.00

RM27.00

RM27.00

RM27.00

RM27.00

RM27.00

RM27.00

RM27.00

RM27.00

RM27.00

Haa, dah abis review design? Nak buat tempahan? Boleh klik pada link nie : Afiqahs Felt Collection


Sunday, 15 June 2014

Car Set Pillow

Car Set Design. Bantal yang direka khas untuk hiasan dalam kereta.  Setakat nie baru ada 2 design yang terkumpul..hehe. Antara designnya, boleh rujuk gambar bawah nie ye. Disertakan sekali dengan harga full pakaj dan juga harga setiap item. 

Design 1 --> Hijau Pucuk Pisang + Pink
Full pakaj : RM150.00 + Free Postage + Free Gift

Harga sebiji bantal RM27.00. Sepasang RM50

Kotak tisu : RM35.00

Yang nie kite letak dekat seat belt. Tak taw nk panggil ape..hehe. Harga sepasang RM25.00

Yang nie pulak letak dekat kerusi. Harganya RM40.00 sepasang

Haa, sekarang nie nak tunjuk pulak "Set Kereta" design yang ke 2! hehe..

Design 2 -->  Pink + Purple Gelap + Purple Lembut
Full pakaj : RM150.00 + Free Postage + Free Gift

Harga sebiji bantal RM27.00. Sepasang RM50

Kotak tisu : RM35.00

Yang nie kite letak dekat seat belt. Tak taw nk panggil ape..hehe. Harga sepasang RM25.00

Yang nie pulak letak dekat kerusi. Harganya RM40.00 sepasang

Untuk setiap tempahan full pakej nie akan diberikan free giftt! Mungkin ada  dikalangan anda sume cakap mahal laaaa.. RM150! Mmg mahal pun sbb jahitan tangan..hehe.. Tapi kalo nk murah, korang boleh order ikut design yang nk je. Tapi....  kalo betol2 berminat nk full pakej, boleh PM kat Page FB kami  Afiqah's Felt Collection. Nanty akan diberitahu harga. Boleh nego harga..hihi 

Hubby & Wifey Pillow


Antara koleksi untuk "Hubby & Wifey" Design beserta dengan harga.

RM55.00

RM55.00

RM50.00

  RM50.00

Berminat untuk membuat tempahan? Boleh PM kami di Facebook!


Thursday, 6 February 2014

Official Facebook Page: Afiqah's Felt Collection

Hai kawan-kawan,
Saya tak tahu jika masih ada yang mencari design tempahan di blog yang tak seberapa ni, hehehe kalau ada alhamdulillah. Bolehlah like page ini untuk tengok update terbaru: Afiqah's Felt Collection

Saturday, 9 November 2013

Couple Pillow




Bermacam-macam design untuk couple pillow sesuai untuk anniversary, perkahwinan ataupun hadiah. Cuma RM50 untuk sepasang. Pos adalah percuma. PM di facebook saya untuk membuat tempahan, klik sini

Monday, 28 October 2013

Update Tempahan Baru

Assalamualaikum, nak update tempahan terbaru dari customer. Bantal felt 100% jahitan tangan, dengan design yang menarik untuk dijadikan hadiah hari jadi. Sweet sangat!


Harganya seperti berikut:
1 bantal (single) - RM27
2 bantal (couple) - RM50
Khidmat pos adalah percuma. Boleh buat tempahan dengan hantar mesej ke inbox facebook saya


Thursday, 17 October 2013

Update: Tempahan Terbaru Bantal Alphabet

Alhamdulillah. Bertambah satu lagi koleksi bantal alphabet. Huruf 'R'dan 'M'. 'R & M' bukanlah bermaksud ringgit malaysia, tetapi adalah simbolik pada nama si penempah, Raznan dan Mila.





Seperti biasa, harga untuk satu bantal adalah RM27, tapi kalau beli satu set (2 bantal) jadi RM50. Design dengan warna boleh request ikut kreativiti anda. Tempahan boleh buat dengan PM di Facebook ni, Fiqa. Sekian terima kasih.